Premiebua AS

Din premieleverandør Nr. 1

Premiebua er en familiebedrift som min far Karstein Tvedt startet opp i 1981. Det hele startet i det små i familiehusets kjeller. Etterhvert som Premiebua vokste og ble mer kjent blant idrettslagene ble det bygget lager og produksjonslokale på 200 m2 på Myking i Lindås. I 1998 fikk vi butikklokaler i Sandviken Bergen, hvor Premiebua har holdt til frem til 2019, hvor vi da flyttet inn i nye lokaler i Os sentrum utenfor Bergen.

I dag har vi lager, produksjon og showrom under samme tak i Øyro 9.

Velkommen inn for en hyggelig handel.

Mvh
Inger Lise Tvedt
Daglig leder
Premiebua AS

Stort Utvalg - Personlig Service - Rask Levering
På vår nettside finner du alt du trenger til å premiere vinnere og deltakere.
Skulle det mangle det lille ekstra så ta kontakt og vi hjelper deg mer enn gjerne med både utforming av tekst, samt det lille ekstra for å få det personlige preget over premien.

Ditt Valg - Vår Service
Vi har både stort lager og produksjon under samme tak, dermed har vi muligheter til å levere dine varer raskt. Du kan velge mellom henting i vår butikk, eller vi sender varene til deg med posten.

Ingen kunder er for liten for Premiebua
Er du den frivillige forelderen eller Ildsjelen som har fått i oppdrag til å skaffe premiene for første gang, eller gjør det for hundrende gang? Ring oss gjerne og vi guider deg til ditt kjøp. Du er også hjertelig velkommen innom vår Butikk på Osøyro for en hyggelig prat, og en god handel.

Besøksadresse: Øyro 9, 5200 Os Sentrum.

 

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×