Betingelser for kjøp

Premiebua AS

Org.nr: NO 919146362 MVA
Postadresse: Øyro 9, 5200 OS
Telefon: 56 30 70 70
Epost: post@premiebua.no

Priser/Betaling

Alle priser er oppgitt i NOK inkl. mva.

1. Bankkort / Kredittkort:
 Transaksjonen vil ikke bli belastet før varen er sendt fra oss. Vi benytter 3D-Secure betalingsløsning som er verifisert av Visa og MasterCard. Vi registrerer ingen personlige opplysninger om din transaksjon. All informasjon foregår mellom deg og din bank.


2. Faktura: Du kan betale med faktura, og få 14 dager betaling. Fakturaløsning er levert av Klarna og krever kredittgodkjenning. Det er derfor viktig at alle dine kontaktopplysninger stemmer med folkeregistret. Hos Klarna er det også mulig å legge opp delbetalingsordninger på dine fakturaer.

Premiebua Nettbutikk tilbyr sikker betaling via Klarna.

klarna2.png


Bestilling

Bestilling kan gjøres via telefon, epost eller nettbutikk – www.premiebua.no

For varer Premiebua AS tilvirker / produserer etter Kundens spesifikasjoner / preg er hovedregelen at disse er ferdig produsert etter 5-9 virkedager.

Hastebestillinger

Dersom produktet skal hastebestilles gjelder følgende priser for dette:

1-2 dagers produksjonstid: Kr. 780,-

3-4 dagers produksjonstid: kr. 350,-

For komplette varer i nettbutikk uten spesielle preg / spesifikasjoner er hovedregelen at disse blir postlagt innen 3 virkedager etter mottatt bestilling.

Er dette en hastebestilling må det avtales nærmere.

Levering

Bestilte varer sendes med Posten, og frakt hos Premiebua Nettbutikk blir stipulert i forhold til innhold og volum på bestillingen.
Pakken blir i regelen postlagt innen 3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen - så sant vi har varene på lager. Pakken vil være fremme hos mottakeren innen 3-8 virkedager etter at bestillingen er registrert, avhengig av hvor i landet du bor.
Er dette en hastebestilling må du ringe oss og avtale nærmere.

Angrerett

For varer / produkter (bilder, premier m.m) som er av Premiebua AS laget/endret etter kundens spesifikasjoner eller som har kundens tydelige preg, gis ikke angrerett på jf. angrerettsloven §22.

«Når varen er fremstilt etter dine spesifikasjoner, det vil si varer som er fremstilt på bakgrunn av dine individuelle valg eller dersom varen har fått et tydelig personlig preg, er det ikke angrerett.» http://www.forbrukerradet.no/dine-rettigheter/angre-+og+bytterett/har-jeg-angrerett

Hvis du angrer kjøpet betaler du selv retur frakten.

Reklamasjon

Transportskader
Vi garanterer at produktet blir levert skadefritt frem til du har fått det utlevert.
Hvis det er skader på produktet, send bilder av skader/feil og beskriv de kort (til post@premiebua.no).
Bilder og større premier er med sin store størrelse sårbare i forhold til andre små og kompakte pakker. Med mindre annet er avtalt returneres det originale produktet til oss, for vår kostnad. PS. Det må fremsettes en formell reklamasjon.

Kvalitetsfeil fra produksjon
Hvis det er feil på produktet, send bilder av skader/feil og beskriv de kort (til post@premiebua.no), så produserer vi nytt eller gir deg avslag på prisen. Det er ingen masseproduksjon i Premiebua, kun håndtverk og mange års fagkunnskap. Men feil kan selvfølgelig skje. Det kan ha skjedd på grunn av feil på produksjonsutstyr, eller en menneskelig feil som ikke har blitt oppdaget eller blitt synlig før utsending. Uansett årsak så finner vi ut hva som har skjedd, retter opp, og lager nytt produkt og sender kostnadsfritt. PS. Det må fremsettes en formell reklamasjon.

Forbehold

Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil og prisendringer.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×